Årets näst sista dag…

Det är den 30 december. Året är 2016. Jag har inte bloggat särskilt mycket under året som gått. Mest ägnat mig åt handarbeten och mitt fotointresse. Några konserter har det blivit också. Inte så många på Grönan…  det blev bara en enda konsert för mitt ”Grönakortet”. Suede på stora scenen men det var en toppenspelning som jag delade med Lisa och Lotta från Uppsala. Ett fint konsertminne med fina fotografier.

 

Mellanlandade på Globen för två konserter: The Cure i oktober:

Sen återbesök på Globen i november för en finstämd konsert med Laleh…

 

Nu i december avslutades konsertåret på bästa sätt… Med Kent på Tele2Arena. Tyvärr avslutningskonserterna men jag fick se den näst sista konserten. Och som en extra bonus fick jag avnjuta det magiska… Den allra sista konserten på Tele2Arena den 17 december 2016. Lycklig och sorgsen.

Känslan efter sista konserten var ganska laddad… Det blev ingen rusning mot utgångarna eller garderoben. Det var lugnt, tyst trots alla människor och en sorgsen stämning över arenan. Det var slut nu… Det var över!

Tack som fan Kent! För allt jag fått genom åren, sedan den första spelningen i Hultsfred i augusti 1995 när ni kostymklädda entrade scenen tills nu, i december 2016 när ni intar scenen som att den verkligen är er egen! Ni var, är och kommer att förbli ett av de största banden i mitt musikminne. Ett band jag följt intensivt i över 20 år! Kärlek till er och till alla härliga Kentfans därute!

Gott slut på detta år, med hopp om ett härligt 2017! ❤

PS tyvärr blir kvaliten inte den bästa med mobilfotografering i konsertlokal med långa avstånd och dåligt ljus….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s