Vad är det för nötter som delar ut posten??

Runt middagstid ringde det på dörren. Det var grannen ovanför mig som överlämnade två brev varav ett var från Försäkringskassan. Det var INTE första gången han hittade brev adresserade till mig på elementet innanför porten. Själv får han konsekvent fel post i sin låda. Vad är det för nötter som inte kan läsa? Namn, adress och lägenhetsnummer är rätt, mitt namn står på tavlan innanför porten och namn står på dörren… Ändå så väljer den som har fått uppdraget att dela ut denna post att lägga den i trappuppgången. 😦 Det känns ganska obehagligt att inte alls ha kontroll över detta. Det är ju minst två aktörer som delar ut post… kanske även fler. MORR!!!!

I övrigt har dagen varit fin. Utvecklingssamtalsdag på jobbet = Fritidsklubb, läxläsning och en suverän teaterföreställning. Toppendag alltså! Gick hem kl 14 och passade på att ta en promenad via Ösbyträsk med kameran i handen. Det var verkligen rogivande. När jag kom hem åkte dammsugaren fram och golven våttorkades. Jisses, vad har hänt? Måtte inte denna inspiration avta!

Eftersom jag valdes in i Gustavsbergs Scenstudios styrelse igen (som suppleant) så var det styrelsemöte i kväll. Idag var hela styrelsen samlad. 🙂 Avslutar dagen med att ta hand om disken, äta en macka och se Veckans Brott… Sen blir det nog lagom att lägga sig i snarkofagen!

Det känns ganska märkligt att ha denna energi som kommit över mig. Kanske beror det hela på att det varit ganska intensivt på jobbet med lärarvik etc. Kanske är det ljuset som påverkat mig? Nåväl, det spelar egentligen ingen roll!

Annonser

3 svar till “Vad är det för nötter som delar ut posten??

    • Nej det förstår jag. Svårigheten är väl att veta vem/vilket bolag som lämnar posten. Trist att veta att det händer ofta hos mig.

      • Posten har ofta en svagt tryck streckkod i en brandgul/gul skimrande färg i nederkanten på breven. Vi på VTD har en sifferserie med bindestreck emellan som består av matarbil, distriktsnummer och löpnummer på postlådan. Tyvärr är detta på väg att försvinna hos till en intetsägande sifferkombination, så vi inte kan sortera det manuellt lägre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s