Efter regn kommer solsken!

En fin dag har det varit idag! Två veckor av semestern har kommit och gått, den senaste något grå, trist och regnvåt. Visst kan det vara ok men någon grå och regnig dag, men när de blir för många är det lätt att bli lite deppig och tankarna vänder nedåt… Men som sagt idag skiner solen och vi har varit ute på promenad, ätit gott på Farsta Gård och tagit en glass på Cafe Maja i Farsta centrum.

På tisdag drar vi iväg till Dalarna. Det blir en lite annorlunda tågfärd nu jämfört med i påskas då det jobbas på järnvägen… Men två byten ska vi väl klara av… Får försöka minimera packningen… 🙂 Det ska bli fint att komma dit upp några dagar och jag hoppas att vädrets makt är på vår sida… Vore så trist om dagarna regnar bort… Men det återstår att se.

Första semesterveckan kändes ganska lång medan denna vecka sprungit iväg… fyra veckor kvar så än så länge mer än hälften kvar! Dalarna och Åbo är det vi har inplanerat. De sista två veckorna med barnen får nog handla om kortare utflykter…

Det är så underbart fin i naturen nu. Vi promenerade till Farsta Gårds Koloniträdgårdsförening och kollade lägen. Här är resultatet av dagens utflykt:

Annonser

Ett svar till “Efter regn kommer solsken!

  1. Oh vilka vackra bilder. En liten bit av paradiset. Om jag blundar kan jag tänka mig sittande där någonstans på en bänk med stickning eller virkningen. Lyssnande på humlor och bin, höra fågelkvitter och bara njuta av lugnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s