Sju dödssynderna enligt HBO…

http://hbonordic.com/series/-/-/seven-deadly-sins

”Den hyllade filmskaparen Morgan Spurlock presenterar 7 Deadly Sins, en serie skapad av Spurlock och Jeremy Chilnick, som ger en chockerande inblick i den vilda, knäppa och svart humoristiska syndens värld. Varje avsnitt utforskar en av USA:s läckra förbjudna frukter – frosseri, lust, vrede, avund, girighet, lättja och högmod – och de människor som finner njutning och vinst i sin jakt på dem.”

Ikväll såg vi de tre sista avsnitten av serien Seven Deadly Sins på HBO. Tänk att det finns så många sjuka människor i USA!! Eller sjuka kanske är fel uttryckt, men att t sx starta upp en webbsida för ”Sugerdaddys och Sugarbabys” där unga kvinnor säljer sig till män med pengar som mot att ”umgås” med kvinnan. Lägenheter, smycken , plastikkirurgi etc betalade männen för. Skaparen gick så långt som att jämföra detta med äktenskapet. Detta var lika lite prostitution som ett äktenskap är… Hmmmmm…..

Sedan fick vi besöka en gård där de hade en mängd utrotninghotade djur samt djur som inte längre finns vilda som betalande män fick skjuta. Djuren lockades fram med mat sen fick ”jägaren” skjuta sin trofe och fick ännu ett djurhuvud att pryda väggen med. Suck!

Ännu ett exempel var ”läkare” som operedade gasbinda på tungan för att feta amerikaner skulle gå ner i vikt. De skulle på detta viset inte kunna äta fast föda, bara shakes…

Kanske är det konstigt att reagera på något så extremt, men faktum är att när vi såg första avsnittet så kändes det som fiction.

Fortfarande är jag inte säker på om det var sanning eller påhitt… Men jag tror faktiskt att det var sant!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s