Barn i världen

Igår tittade jag på SVT:s Korrespondenterna om Rani i Bangladesh.  Rani som för två år sedan rövades bort och såldes till en bordell. Och hon är inte ensam! 

 

”Vad hände med flickan Rani?

För två år sen var Korrespondenterna i Bangladesh och gjorde ett reportage om Rani – en liten flicka som hade kidnappats och sålts till en bordell. Hon var bara tolv år och hölls fången i ett plåtskjul där hon tvingades ta emot män hela dagarna.”

http://www.svt.se/korrespondenterna/vad-hande-med-den-prostituerade-flickan-rani

Rani fritogs efter ett halvår på bordellen då hennes mamma fått vetskap om vart hon befann sig men då man återvänder till Bangladesh är Rani föesvunnen igen och mamman vågar inte söka rätt på henne, lillebror drömmer om henne och vill att hon ska komma hem! Hur är människan funtad undrar jag?!???

Vilka är männen som besöker bordellerna? Vilka är männen som betalar för att göra dessa övergrepp på barnen i världen? Jag blir äcklad av det och jag undrar vad vi ska eller kan göra för att förändra vår värld!

Sen har vi alla barn i världen som utsätts på andra sätt, t ex barnen i krigets Syrien. Läste om en familj i morgonens SvD om hur barnen behövas sin barndom. Hur de drabbas av kriget, inte längre får vara barn… Det är sorgligt att läsa!

Vi människor är ett konstigt släkte! I religionens namn gör människan otyg, vi dödar i Guds namn. Män tillåter sig ha sex med barn mot betalning och barn arbetar som slavar. Hur blev det så här? Det är vidrigt!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s