(H)järnkoll – psykiska olikheter lika rättigheter

Jag har bestämt mig! Jag har lidit av psykisk ohälsa under en stor del av mitt liv. Under alla dessa år valde jag tystnaden, att vända det hela inåt mig själv. Kanske har det att göra med min person/persolighet. Jag är känslig, högkänslig och det förstod nog vare sig jag själv eller andra när jag växte upp. Jag var bara en ”udda fågel” som inte kände jag passade in. 

Sedan tonåren har ångest, depression och annan psykisk ohälsa avlöst varandra under långa perioder. Till sist var jag tvungen att sänka garden, men fortfarande har jag svårt att prata om det som händer inom mig. Inne i mitt huvud, i min kropp. Jag vill inte hålla andra utanför så bloggandet är min kanal utåt, det var så det började för mig. Jag vågade skriva om mina svårigheter och mina tankar. Nu har jag kommit så långt att jag i vissa sammanhang vågar öppna upp mig och blotta en del av mitt inre.

Idag besökte jag (H)järnkolls hemsida och beslöt att visa mitt stöd där…
http://www.hjarnkoll.se/

Får någon vecka sedan registrerade jag medlemsskap på ÅSS, ångestsyndromsällskapet också. http://www.angest.se/riks/

Jag har bestämt mig för att livet ska vända nu!! Jag måste acceptera mig som jag är, men samtidigt kunna lära mig hantera min ångest och mina dippar, samt utveckla mina positiva sidor som min högkänslighet och min introverta sida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s