Söndag den 23 februari

Idag var första dagen som det kändes som att våren verkligen är på ingång. Knopparna på träd och buskar börjar bli gröna och stora, solen värmde upp luften. En riktigt fin dag alltså.

Dagen till ära fikade vi på Delselius nere i centrum med Lotta och hennes döttrar Kim och Lollo. Lollo träffade vi(jag, Simon och Bosse) av en slump nere i centrum i fredags och då vi beställt varsin CD-skiva med Lollos sång på så stämde vi träff på Delselius inte bara för att fika och snacka utan också betala skivorna 🙂

Samuel som var ganska spattig på morgonen var inte alls i form. Tystlåten, tillbakadragen och verkade lite låg… Han åt inget på morgonen hemma, han ville inte ha sin juice och bulle på caféet. Inte undra på att det krampar lite i mammahjärtat… Min lilla pojke! Ibland vet jag inte om medicinen påverkar honom negativt… visst blir han lugnare, men så här låg som han blir gillar jag inte.

Att träffa Lotta med familj är alltid trevligt. Jag är oerhört tacksam att Lotta överlevde sin svåra sjukdom och de komplikationer som kom av den… Hon har gjort så stora framsteg och har ett riktigt jävlar anamma inom sig! En annan hade nog dött i samma situation. Två veckor på intensiven och hjärnblödning på det… mer än åtta veckor i sjukhussäng, svårt sjuk…

På vägen hem passerade vi tunneln upp mot Munkmora förskola och pölen var lika stor som vanligt… Bosse och pojkarna dök i och började gräva i rännan med pinnar för att få vattnet att rinna…. en riktigt härlig vårkänsla kom över oss då… nu ska all snö bort och det ska börja knoppas, bli grönt och blomma. Eller hur?

http://www.youtube.com/watch?v=SgBA_PK-HV0

http://www.youtube.com/watch?v=NBS7E45Gz5A

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s