Kväll… ahhhhh

Äntligen kväller….

Får jag gå och sova nu?? Klockan närmar sig 22 och jag är så trött… trött större delen av dagen men tror det beror på medicinen. Kommer bli bättre snart!
Idag blev det en utflykt hem. Fastighetsskötaren kom vid 11.30 för att täta fönstren. Detta kommer resultera i mycket värme inne, framför allt just nu när de håller på att ställa in den ”tillfälliga pannan” på Skyttevägen. Inte får vi boende information om att det finns sådana problem:-( Det är i alla fall anledningen till att värmen varierat från 17°C till 27°C!!!! Suck för Värmdö Bostäder. Men fastighetsskötaren är juste i alla fall… han kollade elementen och badrummet med den underbara odören!!!! Han rekommenderar att vi tillkallar fastighetsförvaltaren för koll av badrummet och fuktmätning… det kan ev vara en fuktskada bakom badkaret… MORR!!!! Men blir det nytt badrum är det ju en bra nyhet!

I Farsta intogs en god lunch bestående av sushi, det blev ett besök till Lindex för att ta bort LARMET på min tröja, samt Teliabesöket också som inte resulterade i något bra. En fika och varma tofflor till Bosse blev det också!! En sen födelsedagspresent från mig ❤

Nu lite avslutande bilder från dagen sedan god natt!!

God Jul eller….
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s